Torsdagnatt

2012-03-16 @ 00:29:48

Sitter vaken och filosoferar som vanligt, mycket tankar och om jag tyckte att tiden bara rann iväg innan så vette sjutton vad man ska kalla detta, tiden går ultrarapid. Om jag symboliserar tiden med vatten så kan jag säga att innan vattendroppen kommit ut ur kranen så har det förångats.

Finns så mycket jag vill skriva ut här men känner mig begränsad, när ska det släppa?

Så vill jag bara tacka alla vänliga själar som har bidragit med pengar till mina resor, jag har så svårt att veta hur jag ska säga och visa min tacksamhet. 
Nu är insamlingen uppe i 525kr. Och det är inte illa, jag är så glad. Och tänk vad mina söner kommer att säga, de kommer att vara överlyckliga.
Där känner jag bara kärlek och tacksamhet. 

Sedan så finns det ju mindre bra saker som händer och sker runt ikring mig nu, och jag vet inte hur jag ska kunna hjälpa. 
Jag brukar lyssna, jag brukar ge förslag och tips. 
Men jag är rädd att det är förlorat.
Jag vet inte hur jag ska kunna hantera detta, och ju mer som händer desto mer konsekvenser blir det och de konsekvenserna får jag ta hand om fast de inte är mina.

Nä nu är det slappar dags för mig framför en film och ta hand om min egen värkande mage.
Det har inte släppt än, men jag avvaktar för det kan jag stå pall för. Iaf ett tag till.

Puss o kram och en massa kärlek till er alla, för det behöver alla <3 Natt natt

Lördag i all ära.

2012-03-10 @ 22:58:36

Och Grattis Loreen som tog hem melodifestivalen. Jätte bra låt måste jag säga o så fastnade jag för hennes ödmjukhet. Otroligt skön låt som gör mig glad och jag får energi av att lyssna på den låten.

Vill göra om denna blogg en del, men när ska man få ork till det då. Vill ha den mer personlig som passar mig och inte en sån som man bara copy pastar.
Hum flum.
Denna dagen har inte erbjudit mig mycket men o andra sidan kan det heller inte bli mer spännande om man somnar på soffan. Men jag vart glad att jag iaf vaknade till melodifestivalen.
Jag tror tröttheten kommer nu för att jag har ont av o till. Hoppas att det blir bra snart med min äggstock. O man vill ju inte åka till hudiksvall i onödan heller. 
Jag är ju inte döds sjuk tack o lov.
Just nu sitter jag o fixar hem lite the walking dead har missat något avsnitt o så ska jag skriva ut lite bilder som jag ska ta med mig i morgon.
So long hoppas att ni andra har en fin kväll.